la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Keurmerken.
Transparantie en betrouwbaarheid

Keurmerken fungeren als een krachtig bewijs van de kwaliteit van onze producten. Ze getuigen van onze toewijding aan strenge productienormen, waarbij elk aspect van het fabricageproces nauwlettend wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Door te voldoen aan de eisen van erkende certificeringsorganisaties, zorgen we ervoor dat onze diervoeders consistent voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Keurmerken. Transparantie en betrouwbaarheid
HACCP

HACCP

HACCP staat voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’, oftewel ‘gevarenanalyse en kritieke beheerspunten’. HACCP is een risico-inventarisatie voor het systematisch controleren en beheersen van voedselveiligheidsgevaren in het productieproces, dat gestoeld is op 7 kernprincipes. Doel is om door de risico’s op te sporen en beheersbaar te maken de veiligheid van het product te verhogen. HACCP is een wettelijk vereiste manier van werken voortkomend uit de diervoederhygiëneverordening 183/2005. Hofman Animal Care h.o.d.n. Boerenwinkel.nl staat geregistreerd onder nummer 17352.

GMP+ FSA

Een kwaliteitsmanagementsysteem met de oorsprong in Nederland voor de waarborging van veilig diervoeder in alle schakels van de diervoederketen, waarin onder andere ISO-22000, HACCP, voederveiligheidsnormen, traceerbaarheid en monitoring zijn geïntegreerd. Het is dus een + ten opzichte van de wettelijk gestelde eisen. Van oorsprong Nederlands, maar inmiddels wereldwijd actief en erkend. Hofman Animal Care h.o.d.n. Boerenwinkel.nl is GMP+ FSA gecertificeerd, wat betekent dat grondstoffen, toevoegingsmiddelen en het productieproces een kwaliteitsborg dragen. Hiermee staat Hofman Animal Care garant voor betrouwbare en veilige diervoederproducten.

GMP+-1

SecureFeed-2

SecureFeed

Leveranciers van diervoeders hebben een sleutelrol bij het borgen van voedselveiligheid. Veilige diervoeders staan aan de basis van veilige levensmiddelen van dierlijke oorsprong. SecureFeed staat voor een collectief, zorgvuldig en transparant borgingssysteem voor diervoeders. Met het systeem voor monitoring en risicobeoordeling is SecureFeed een collectieve aanvulling en verdieping op GMP+ FSA. Hofman Animal Care is deelnemer aan SecureFeed.

VLOG

Een Duitse vereniging die staat voor de productie van levensmiddelen zonder het gebruik van genetisch gemodificeerde organismen. Alhoewel het zijn oorsprong in Duitsland heeft is VLOG ook in andere landen, waaronder Nederland, in opkomst. Melkveehouders die VLOG-melk leveren mogen alleen voer gebruiken dat voldoet aan de VLOG-criteria. Hofman Animal Care is sinds 2019 Gecertificeerd voor VLOG. 

VLOG-2

GDP-1

GDP Diergeneesmiddelen

Daarnaast bezit Hofman Animal Care een vergunning voor de groothandel in receptvrije diergeneesmiddelen en de handel in gekanaliseerde diergeneesmiddelen met een leveringsbeperking (categorie URA, UDA en UDD). Hierbij wordt gewerkt volgens de GDP-richtlijnen (Good Distribution Practice), die eisen stellen aan o.a. procedures, risico-inventarisatie, opslag en verspreiding van diergeneesmiddelen.

Veiligheid voorop

De gezondheid en veiligheid van dieren staan centraal in alles wat we doen. Keurmerken fungeren als een extra laag van zekerheid dat wij voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Door regelmatige audits en controles te ondergaan, zorgen we ervoor dat onze producten vrij zijn van schadelijke stoffen en effectief zijn in het bevorderen van het welzijn van dieren.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Als fabrikant begrijpen we de verantwoordelijkheid die we dragen ten opzichte van de samenleving en het milieu. Keurmerken met een focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid benadrukken ons streven naar een evenwicht tussen zakelijk succes en het behoud van onze planeet. We zijn er trots op dat we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld voor mens en dier.