la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Private labeling jouw merk, onze kwaliteit

Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen merk te creëren? Dankzij private labeling is dit eenvoudig te realiseren. Bepaal zelf of je 1 product of een gehele lijn afneemt en vervolgens zorgen wij in slechts 4 stappen voor de ontwikkeling van je eigen merk.

Waarom kiezen voor private labeling?
 • Checkmark 1

  Onze bewezen producten met jouw huisstijl

 • Checkmark 1

  Bepaal zelf de prijzen en marges

 • Checkmark 1

  Meer naamsbekendheid en een beter imago

 • Checkmark 1

  Meer klantenbinding en herhalingsaankopen

Ik word partner!

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

“Het is ons eigen unieke product waarvoor klanten altijd bij ons terug zullen komen.”

Marvin Goddard

Categoriemanager - Horkans Group

Marvin Goddard

Marvin Goddard is categoriemanager bij Horkans Group, een familiebedrijf dat begon als een tuincentrum in Castle Bar, Ierland. Inmiddels bestaan er drie bedrijven onder de naam Horkans: Garden Centers, Pet World en Pest Depots. 

Private labeling bij Hofman Animal Care

Kies je voor private labeling bij Hofman Animal Care, dan ontzorgen wij je gedurende het hele proces. Je profiteert van het succes van onze eigen producten, die zichzelf al bewezen hebben. Bepaal welke producten je wil afnemen en ons designteam ontwikkelt vervolgens labels op basis van jouw wensen (zonder extra kosten!). Onze afdeling Quality Control controleert of de labels voldoen aan de wet- en regelgeving. Jij hoeft alleen je wensen door te geven en het design goed te keuren.

Ellipse 4

1. Aanlevering

Zodra de order is geplaatst kunt u uw logo, foto of gewoon uw idee naar onze vertegenwoordiger sturen.

Ellipse 6

2. Ontwerp

Onze zeer ervaren studio zal een eerste voorstel van uw private label maken. U kunt dit design zo vaak wijzigen als u wilt, totdat u 100% tevreden bent over het eindresultaat.

Ellipse 8

3. Kwaliteitscontrole

Voordat uw private label in productie zal worden genomen, gaat het label ter akkoord naar onze kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat uw label aan de laatste eisen van de EU-wetgeving voldoet.

Ellipse 9

4. Jouw product

Zodra alles is goedgekeurd zal de productie gestart worden. We zullen uw product voorzien van een unieke barcode, de labels op de flesjes plakken en ze in mooie doosjes verpakken zodat ze makkelijk te gebruiken zijn. Daarna kunnen we het private label naar u toesturen. Levering vindt plaats uiterlijk 10 dagen na uw goedkeuring!