la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Disclaimer.

Gebruik van foto's en ander materiaal: het gebruik van afbeeldingen op deze website door derden is geheel op eigen risico.

Wij zullen ons uiterste best doen de eigenaar of de partij die recht heeft op de foto's en andere materialen te achterhalen, zodat we het materiaal met diens toestemming kunnen gebruiken. Het kan voorkomen dat dit in sommige gevallen niet is gelukt. Mocht er materiaal zijn waarvan u kunt aantonen dat u daar recht op hebt en u ons niet toestaat dit materiaal op onze website op de huidige manier te gebruiken, neem dan contact met ons op via info@hofmananimalcare.nl.

Disclaimer
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze site getoonde informatie en afbeeldingen.

Ondanks de constante zorg en aandacht die Hofmananimalcare.nl besteedt aan de samenstelling van de website en de daarin opgenomen gegevens en afbeeldingen, staat Hofmananimalcare.nl niet in voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens, noch van websites die op enigerlei wijze welke dan ook verbonden met de website Hofmananimalcare.nl.

De gegevens op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing worden gewijzigd.

Hofmananimalcare.nl sluit iedere aansprakelijkheid uit met betrekking tot de verstrekte informatie, in welke vorm dan ook.

Je vrijwaart Hofmananimalcare.nl voor alle schade die voortvloeit uit aanspraken van derden ter zake van de overtreding of niet-naleving van de voorwaarden, dan wel voor aanspraken die anderszins verband houden met of voortvloeien uit jouw gebruik van de website.