la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Spoga Horse

Over Spoga Horse

De toonaangevende B2B-beurs voor de wereldwijde paardenindustrie vindt opnieuw plaats in de metropool aan de Rijn. We verwachten bijna 400 exposanten die hun nieuwigheden en innovaties op een groot podium zullen presenteren - in het hele scala van mode tot voeding, van uitrusting tot transport.

Duizenden bezoekers zullen naar de trend- en businessbeurs aan de Rijn komen om inspiratie op te doen, te netwerken en te delen wat ons allemaal verenigt - de gemeenschappelijke liefde voor paarden. Onder het motto "Passie en beroep" combineert spoga horse de drie pijlers tentoonstelling, inhoud en netwerken. Het beslaat het hele spectrum van sport tot vrije tijd. Ontmoet de pioniers van de branche. Beleef spannende paneldiscussies en lezingen. Ontdek thought leadership formats - van start-up pitches tot de TOP INNOVATIONS Award. Ontmoet hot influencers en vind antwoorden op trending topics zoals digitalisering en duurzaamheid.

Onder het motto "Passie en beroep" combineert spoga horse de drie pijlers tentoonstelling, inhoud en netwerken. Het beslaat het hele spectrum van sport tot vrije tijd. Ontmoet de pioniers van de industrie. Beleef spannende paneldiscussies en lezingen. Ontdek thought leadership formats - van start-up pitches tot de TOP INNOVATIONS Award. Ontmoet hot influencers en vind antwoorden op trending topics zoals digitalisering en duurzaamheid.

Spoga_640x640