la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Dealer Dagen 2024

Hofman Animal Care Dealer Dagen 2024

Deze lente zijn we gestart met onze Dealer Dagen! Dit is voor zowel onze B2B partners als voor ons dé kans om elkaar nog beter te leren kennen en ervaringen en kennis uit te wisselen. De afgelopen weken hebben onze accountmanagers diverse partners uitgenodigd om ons bedrijfspand in Enter, Overijssel te bezoeken. 

Programma Dealer Dagen 2024

De Dealer Dagen 2024 zijn tot nu toe een enorm succes! We hebben het programma afgestemd op de specifieke wensen van onze B2B partners. Na aanmelding gingen onze accountmanagers in gesprek met de deelnemers om hun interesses te peilen, van social media strategieën tot de nieuwste trends in de dierenbranche en de inzet van AI voor bedrijfsvoering.

De dag was gevuld met inspirerende presentaties door onze directeur, accountmanagers en externe experts. Tussen de sessies door leidde onze directeur Arjan Hofman, samen met de accountmanagers, een rondleiding door ons bedrijfspand. Deelnemers kregen een exclusief kijkje achter de schermen op onze diverse afdelingen, in ons uitgebreide magazijn en op onze productieafdeling.

De dag werd verrijkt met een heerlijke lunch, waarbij deelnemers konden netwerken en ervaringen uitwisselen. Het was een dag vol kennisdeling, innovatie en geweldige inzichten!

En we zijn nog niet klaar, want de komende tijd organiseren we meer Dealer Dagen voor dierenspeciaalzaken, agrarische handels en plaagdierbeheersers!

 

Dealer_Dagen_2024_dierenspecialzaken