la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-solid la_star-half-alt-solid
Klanten beoordeling 9,2/10

Ik word partner

Meld je aan als partner om in te kunnen loggen als dealer en bestellingen te kunnen toevoegen.

Interzoo 2024!

Ontdek de nieuwste innovaties op Interzoo 2024!

Wat een fantastische ervaring was Interzoo 2024! Als belangrijke speler in de pet-industrie waren we verheugd om onze nieuwste producten en innovaties te presenteren op dit grote evenement. Onze winkelstraat op Interzoo 2024 was een ware trekpleister, met een combinatie van inventieve productpresentaties, boeiende showcases en een team van toegewijde experts. Het was een ruimte waar bezoekers werden uitgenodigd om de toekomst van huisdierverzorging te verkennen en te ervaren. Tijdens het evenement hebben we met trots twee nieuwe producten gelanceerd.

Ontdek de Excellent Pets Chews!

Een van onze aankondigingen op Interzoo 2024 was de introductie van Excellent Pets Chews. Deze supplementen, vermomd als heerlijke traktaties, bieden eigenaren de mogelijkheid om de gezondheid en het welzijn van hun harige metgezellen te ondersteunen op een manier die zowel effectief als plezierig is. Voor meer informatie lees onze blog.

Ontdek de Dog Comets Star Chaser!

Bij Interzoo 2024 hebben we ook onze nieuwste sensatie onthuld: Dog Comets Star Chaser! Met de Dog Comets Star Chaser kunnen honden hun natuurlijke instincten volgen en hun energie kwijt. Met slechts een paar minuten opzetten op een grasveld, kunnen honden achter het 'aas' aanrennen, wat zorgt voor een verfrissende fysieke activiteit. Dit is perfect voor honden die actief en levendig zijn en dagelijks veel beweging nodig hebben.

Maar het gaat verder dan alleen fysieke inspanning. De Comets Star Chaser biedt ook mentale stimulatie, wat ideaal is voor honden die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Met de afstandsbediening kunnen baasjes eenvoudig de snelheid en richting van het 'aas' aanpassen, waardoor een interactief spel ontstaat tussen hond en eigenaar.

De voordelen van Dog Comets Star Chaser:

Stimuleert het jachtinstinct van de hond
Keuze uit 9 snelheden (max. 50 km/u)
Op afstand bedienbaar (tot 50 m)
Inclusief 3 kunstprooien
Inclusief rugzak om de Star Chaser mee te nemen

Klaar om jouw klanten te voorzien van een hoogwaardig product dat de band tussen hond en eigenaar versterkt? Bestel vandaag nog de Dog Comets Star Chaser en bied hun actieve viervoeters de tijd van hun leven!

IMG_3405

 
Bedankt aan onze bezoekers

We willen graag al onze bezoekers bedanken die de tijd hebben genomen om ons te ontmoeten en onze producten te ontdekken op Interzoo 2024. Jullie aanwezigheid heeft dit evenement voor ons onvergetelijk gemaakt!